Ron Mulder (Groningen) over zijn TTT

Geplaatst op

Ron Mulder (Groningen) heeft onlangs zijn TussenTijdseToets (TTT) gedaan. Hieronder deelt hij zijn ervaring:

“Ik heb de TTT als zeer nuttig ervaren. Het is een soort voorproefje op het praktijkexamen waarbij je niet alleen een vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen kunt verdienen, maar ook kunt kijken hoe je omgaat met de examensituatie. Je bent met een examinator erbij altijd iets meer gespannen dan tijdens een gewone rijles met Joram en daarom is het goed om ook zo’n situatie een keer te oefenen. Na afloop geeft de examinator aan wat goed ging en wat er beter kan. Hier kun je dan nog gericht aan werken tijdens de laatste lessen voor het echte examen. Mijn TTT ging minder soepel dan een normale rijles, maar gelukkig heb ik wel mijn vrijstelling verdiend. Nog een paar lessen en dan op naar het examen!”