Wie zijn wij?

Woon je in de buurt van Groningen en wil je snel en op een prettige manier je rijbewijs halen? Dan is Sportel Rijopleidingen de ideale rijschool voor jou!

Sportel Rijopleidingen is een jonge rijschool uit Baflo en is gespecialiseerd in het geven van rijlessen voor Rijbewijs B. Oprichter Joram Sportel besloot in mei 2009 zijn passie voor autorijden en lesgeven te combineren door een opleiding tot rij-instructeur te volgen en met succes af te ronden. Sindsdien maakt het bedrijf een enorme groei door en besluiten steeds meer mensen in Groningen en omstreken rijles te nemen bij Sportel Rijopleidingen.

Bij Sportel Rijopleidingen kun je zelf kiezen hoe vaak en hoeveel je wilt lessen. Heb je het druk en wil je één uur rijles per week? Geen probleem! Als je wat meer tijd hebt is het ook mogelijk om twee of meer rijlessen per week te nemen. We hanteren een flexibele manier van plannen, dus ook de duur van je rijles kun je zelf bepalen. Je kunt kiezen tussen een les van één, anderhalf of zelfs twee uur.

Vraag hier je eerste rijles aan! Deze wordt in eerste instantie gegeven vanuit je eigen woonplaats, maar kan in overleg natuurlijk ook ergens anders plaatsvinden.

De instructeur

Bij Sportel Rijopleidingen krijg je les van Joram Sportel. Met hem ben je verzekerd van een geduldige en kundige instructeur die er alles aan zal doen om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen. Daarnaast vindt Joram het belangrijk dat je rijles plaatsvindt in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Je leert namelijk het snelst als je je prettig voelt!

Over Joram

Karaktereigenschappen: Geduldig, kundig, jeugdig, gevoel voor humor.
Vrije tijd: Voetbal en motorrijden
Woonplaats: Baflo
Kinderen: Maureen
Zelf in bezit van rijbewijs: A, B, BE & C

Joram