Mischa Meinema nam de juiste afslag!

Geplaatst op

Mischa Meinema (20) uit Baflo heeft vrijdag 21 september zijn rijbewijs in 1x gehaald!
Hieronder vertelt hij over de juiste afslag naar z’n rijbewijs:

Door een aantal vrienden werd de druk opgevoerd om m’n rijbewijs maar eens te gaan halen. Natuurlijk moest dat gebeuren bij Sportel Rijopleidingen.
Van tevoren werd er wel gezegd: ”Is het nou wel verstandig om rijles te nemen bij iemand die je goed kent?” Ik heb mij er niks van aangetrokken en ben bij Joram gaan lessen.
Dit bleek een goede keuze te zijn! Tijdens het rijden kwam Joram zeer professioneel over, ik leerde snel. Ook hadden we op de momenten dat het kon een heleboel lol! Uiteindelijk heb ik nog een behoorlijke tijd over m’n rijbewijs gedaan omdat ik voor school elke keer naar het buitenland moest en het niet mee zat met het halen van m’n auto-theorie.
Elke keer weer inkomen was best lastig, maar toch was Joram er elke keer weer om mij te motiveren dat is moest lessen/leren. En heb m’n rijbewijs toch in 1x gehaald!

Weer een zorg minder… Osu!

Dank je wel Joram Sportel!

Gr Mischa