Annelies Brontsema voegt zichzelf in!

Geplaatst op

Annelies Brontsema (26) uit Baflo heeft donderdag 7 februari 2013 haar rijbewijs gehaald!
Hier onder verteld ze daar iets over:

Mijn ervaring bij Joram Sportel Rijopleidingen is super.
Ik had mezelf voorgenomen als ik bij een rijschool zou gaan lessen dan moet mijn instructeur vriendelijk, rustig en eerlijk zijn. Ook zou ik graag willen dat hij gevoel voor humor heeft. Dit alles heeft Joram. Na de eerste proefles op mijn verjaardag kwam dit alles wel naar voren. We hebben vaak gelachen, maar de serieuze kant liet hij ook wel vaak zien. En dat is natuurlijk ook maar goed. Joram is altijd op tijd wat heel belangrijk is.

Mijn rijlessen waren leuk, leerzaam en gezellig! Ging met heel plezier lessen.
Nu heb ik mijn rijbewijs gehaald dankzij Joram natuurlijk!
Joram onwijs bedankt voor alles!
Groetjes Annelies.