Op rolletjes richting rijbewijs met Dorien Herder

Geplaatst op

Dorien Herder (24) uit Groningen heeft vrijdag 22 maart 2013 haar rijbewijs gehaald!
Hieronder vertelt ze daar iets over:

Vlak voor mijn afstuderen vond ik het tijd worden om mijn rijbewijs te halen. Via via had ik goede verhalen gehoord over Sportel Rijopleidingen en daarom besloot ik daar te gaan lessen. En met succes, want na 25 lessen had ik mijn roze pasje binnen!

De rijlessen waren altijd heel prettig. Joram is rustig en legt alles heel duidelijk en geduldig uit. Ik voelde me ook nooit bezwaard om hem iets te vragen wat hij al eens had verteld. Dan legde hij het gewoon nog eens uit. Door zijn positieve instructies ging ik met steeds meer zelfvertrouwen rijden. En ook de sfeer in de auto was altijd goed.

Na het halen van mijn theorie-examen, vond Joram het tijd om ook het praktijkexamen aan te vragen. Ik was daar zelf nog niet helemaal van overtuigd, maar gelukkig was er nog de tussentijdse toets (TTT). Bij mijn TTT haalde ik vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen en kreeg ik nog wat adviezen mee om aan te werken. Daar zijn we de drie lessen voor het examen mee bezig gegaan en uiteindelijk heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald. Daar wil ik Joram heel erg voor bedanken!

Groetjes Dorien