29 lessen later heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald. Superfijn!

Geplaatst op

Anne Bulten (23) uit Groningen heeft donderdag 20 februari haar rijbewijs in 1x gehaald!

Gefeliciteerd!

“De eerste keer dat ik in de auto stapte bij Joram vond ik het ontzettend spannend. Helemaal omdat ik direct zelf achter het stuur mocht en door de smalle straatjes in mijn buurt moest rijden. Joram was echter vol vertrouwen en dat maakte dat ik het autorijden eigenlijk gelijk leuk vond. Ik heb de lessen daarna altijd met veel plezier gevolgd.  Joram is ontzettend aardig en hij geeft goed les. Hij is heel geduldig, legt alles goed uit en straalt een bepaalt soort rust uit waardoor ik met steeds meer vertrouwen achter stuur zat. 29 lessen later heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald. Superfijn! Bedankt Joram!

Groetjes Anne”