tot in de puntjes!

Geplaatst op

Hielke Buma (19) uit Baflo heeft vandaag in 1x zijn rijbewijs gehaald!

Gefeliciteerd!

“Mijn naam is Hielke, ik ben 19 jaar oud en ik heb dankzij Sportel Rijopleidingen mijn rijbewijs gehaald. Ik heb het examen in 1 keer gehaald en ben hier dankzij de lessen ook goed op voorbereid. Het fijne aan de lessen bij deze rijschool vond ik: dat er structuur was, dat je van tevoren weet waar je aan toe bent en bovenal dat ik een aardige en betrouwbare instructeur had. Een foutje werd door mij natuurlijk wel eens gemaakt, maar deze werd op een goede manier gecorrigeerd door de instructeur. Kortom, les je bij deze rijschool, dan ben je verzekerd van: een toffe instructeur en een rijschool waar kwaliteit voorop staat. Mijn advies luidt dan ook: meld je gewoon eens aan voor een proefles en zie het voor jezelf. :-D”