Hoppa! Nu jammer genoeg klaar met lessen!

Geplaatst op

Hoppa! Janneke is klaar met lessen en vanmorgen geslaagd in 1x!

Gefeliciteerd!

“Na ongeveer 20 lessen heb ik maandag 24 augustus mijn rijbewijs gehaald. 20 lessen vol gezelligheid, goede gesprekken, fijne muziek, lekkere snoepjes, koffie van de kiosk, gezeik van mij op het verkeer en natuurlijk hier en daar een opmerking over wat ik beter kon doen. Elke week stapte ik met plezier weer in je prachtige golf met roze spiegels om weer anderhalf uur gezellig met je te lullen en snoepjes te eten (en natuurlijk om nog wat te leren). Toen ik maandag om half 9 mijn rijbewijs heb gehaald en we weer op het station stonden met onze koffie, was ik natuurlijk heel blij dat ik mijn rijbewijs had gehaald maar stiekem ook een beetje verdrietig omdat ik wist dat we na maandag niet meer snel samen in de auto zouden zitten. Bedankt Joram voor de fijne, leerzame, leuke maar vooral über gezellige lessen.

Liefs Janneke”

Janneke Versteeg