Lekker kort pittig ritje!

Geplaatst op

Linda van der Wal (33) uit Baflo heeft vandaag haar rijbewijs in 1x gehaald!

Gefeliciteerd!

“Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Wauh. Dat had ik niet gedacht, hihi. Geweldig hoe jij je rijles geeft. Het is je werk, maar zo zit je er niet! Je doet het met heel veel passie en plezier. Ik ben een zenuwpees en onzeker. Maar wat heb jij een engelen geduld gehad met mij! Je legt alles rustig en duidelijk uit. Doe je het verkeerd, geeft niks, gewoon nog een keer, net zo lang totdat het goed gaat en ik het vertrouwen had en heb, dat ik het zelf en goed kan. Je bent en blijft altijd rustig… Niks is gek, raar of dom. En erg flexibel qua lesuren. Maakt niet uit wanneer, je zocht altijd in goed overleg, wel een plek dat ik kon lessen in combinatie met mijn gezin en werk. Zelfs toen ik niet kon door een brandweer uitruk, geen probleem, gaan we gewoon op een andere dag! Geweldig!! Joram, bedankt nogmaals voor je positieve energie, humor, rust, geduld en vertrouwen! Ga zo door!”

Linda van der Wal