Even voorstellen!

Geplaatst op

Even voorstellen:

Harry Oosterloo uit Baflo loopt stage voor rijinstructeur B bij Sportel Rijopleidingen.

Harry Oosterloo

Ik doe de opleiding rijinstructeur B en moet daarvoor stage lopen bij een rijschool. Joram Sportel geeft mij nu de gelegenheid om die stage bij zijn rijschool te lopen.
Joram heeft zelf de bijscholingscursus stage-mentor gevolgd en hij kan die kennis nu aan mij overbrengen en dat doet hij heel serieus en met veel enthousiasme. Ik krijg hele goede opbouwende kritiek waar ik veel aan heb. Heel veel leerlingen van Joram heb ik al les mogen geven en ik vind het geweldig leuk om te doen. Alleen moet wel om de mooie velgen van zijn prachtige VW Golf denken, heeft hij mij gezegd.

Vroeger had ik Joram in de klas en nu krijg ik les van hem. Dat is toch wel heel bijzonder. Nog een aantal uren lesgeven en dan mag ik examen doen. Ik geef dan les aan een leerling over een onderwerp bijvoorbeeld keren en moet aan 34 punten voldoen.

Bedankt Joram voor de prettige stagebegeleiding.

Over mijzelf:
Karaktereigenschappen: geduldig, behulpzaam, goed verkeersinzicht, gevoel voor humor
Hobby’s: Volleybal en vrachtwagens
Woonplaats: Baflo
Gehuwd, twee dochters, een schoonzoon en kleinzoon
Zelf in het bezit van de rijbewijzen: AM, B, BE, C, C1, CE, CE1

Groeten, Harry Oosterloo